NÅGON SOM VET ?

KAN MAN PÅ NÅGOT SÄTT BLOCKA FOLK HÄR ? NÅGON SOM VET ? NI FÅR GÄRNA BERÄTTA DE ISÅF !

lr så kan bara min kära bror sluta läsa min blogg -.- har du inget bättre för dej ? och om du nu så tvunget måste läsa min blogg så behvöer du ju inte skälla ut mamma o säga att jag o mina kompsiar va så aspackade förra helgen o blablabla -.- ? nädvändigt lixom . de enda jag har skrivit här är att några blev lite för fulla ? men vafan ska du bry dej för ? jävla moraltant.

Kommentarer
Postat av: Fröken Vindsurfing

alltså man kan inte blocka en enskild, men du kan göra så att alla måste skriva in ett lösenord innan de kommer in på din blogg.



haha fan vad jobbigt, försöker hålla mina päron ifrån att läsa min blogg så gott det går!

2008-08-31 @ 18:43:13
URL: http://enmammut.blogg.se/
Postat av: Sara ^^

tack fröken vindsurfing ..



jo eller hur . mamma och pappa skulle aldrig ens orka kolla min blogg och sånt. och jag får dricka o allt . bara att min gammling te brossa hade typ skällt ut min mamma ? jävla cepe -.-

2008-09-01 @ 16:22:24
URL: http://misplacedtrust.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hade du inte varit så korkad så hade du kanske fattat varför han gör så. Men du är väl för liten för att förstå det, varför är det 18år respektive 20års gräns för att handla alkohol?!

2008-09-03 @ 20:28:29
Postat av: Sara ^^

haha jag är inte korkad. vi säger såhär. att om vi jämför med hur mkt jag drack innan och jag dricker nu. så dricker jag aldrig längre. och min bror ska inte skälla ut min mamma för en sån sak ? tydligen så har han glömt hur det va att vara ung. men ja :P han är en gammal moraltant hela han. och ja. du kan skriva ditt namn nästa gång ;)

2008-09-04 @ 13:15:50
URL: http://misplacedtrust.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo du är minst sagt korkad om du inte förstår det, tror nog din bror vet hur gammal han än är och det är kanske därför!!

Finns inget värre än att se en annan begå samma misstag som som man själv gjort! Jag vet vad jag pratar om eftersom jag har varit nykter i 4år! Gissa varför..



Festade väldigt mycket och gärna .. slutade med att jag blev våldtagen på en fest .. ingen tror mig eftersom jag var full! Nu ska jag aldrig mer bli full.

2008-09-05 @ 19:23:36
Postat av: Anonym

Tycker inte det spelar någon roll vad mitt namn är.

2008-09-05 @ 19:24:57
Postat av: Saraa^^

men okej . ja de va ju sorgligt att de hände dej och jag förstår om du inte dricker för de. men grejen är att jag inte ens festar så mkt längre. istä så dricker jag någongång ibland och har kul med mina kompisar. det gör ju min brossa med så ? så jag förstår inte varför han ska hacka på mej om de ?

2008-09-06 @ 00:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0